Amsterdam Bijdeles
Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

Bijles

 

Bijles

 

Op zoek naar bijles in Amsterdam West? Amsterdam Bijdeles biedt individuele bijles voor € 30- per uur in alle vakken. De lessen zijn persoonlijkmotiverend, en resultaatgericht.

Moeite met één vak? Is wiskunde lastig of zijn de Nederlandse grammatica- en spellingsregels nog niet helemaal duidelijk? Amsterdam Bijdeles biedt bijlessen in alle vakken, op alle niveaus. Wij bieden extra uitleg van de lesstof zodat het inhoudelijk begrip verbetert. Samen oefenen we net zo lang tot de leerling de lesstof helemaal begrijpt. Hierdoor verbeteren niet alleen de cijfers, maar neemt ook het zelfvertrouwen toe. Neem contact op voor meer informatie over bijles in Amsterdam West en een vrijblijvende kennismaking!

Moeite met het zelfstandig plannen en maken van schoolwerk? Behoefte aan structuur in het leren?  In dat geval is niet bijles, maar huiswerkbegeleiding van Amsterdam Bijdeles de juiste oplossing.

Wilt u meer weten over Amsterdam Bijdeles? Kijk op de pagina’s Wie zijn wij? en Werkwijze voor meer informatie over ons en onze aanpak.

Onze waarderingen

  • Moeder van Hylke Onze zoon heeft bij de huiswerkbegeleiding een plek gevonden waar hij zich kan concentreren op zijn huiswerk. Hij krijgt hulp op maat wanneer hij daarom vraagt (en ook wanneer hij daar niet om vraagt).
  • Moeder van Defne Wij vinden de huiswerkbegeleiding heel fijn, het heeft mijn kind veel geholpen. De begeleiders zijn goed, want ze kunnen met ieder vak helpen wanneer het nodig is. Zeker een aanrader!
  • Moeder van Floris Mede op advies van de huiswerkbegeleiding is Floris dit jaar naar een andere school gegaan, voor meer structuur en duidelijker huiswerk. Zo kan hij straks verder zónder huiswerkbegeleiding. Dat zou het doel van elk huiswerkbegeleidingsinstituut moeten zijn.
Bekijk alle referenties