Amsterdam Bijdeles
Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

Bijdeles Blog

 

Het Bijdeles Blog

 

Amsterdam Bijdeles geeft bijles en huiswerkbegeleiding in Amsterdam West. Op het Bijdeles Blog delen wij onze visie op bijles, huiswerkbegeleiding, leren leren, onderwijs, en alles wat daarmee te maken heeft. Ook plaatsen we regelmatig updates over ons werk op de huiswerkbegeleiding. Hieronder vindt u onze meest recente berichten.

Referenties

Ook de afgelopen periode ontvingen wij weer geregeld leuke en bemoedigende berichten van leerlingen en ouders. Deze blijven ons motiveren!
Dank jullie wel.

 

[one_third]

Allereerst wil ik jullie complimenteren met de begeleiding van Nina, zij gaat met veel plezier naar jullie toe, en zegt ook dat ze zich bij jullie veel beter kan concentreren en dus ook beter leert!!

Moeder Nina

 

Tammes kwam echt enthousiast thuis. Heeft veel aan jullie hulp gehad.

Moeder Tammes

 

AK  (aardrijkskunde) ging heel goed ben zo blij!!!!

Stella

 

De eerste weken zijn voorbij en was Gijs heel enthousiast over HWB!

Vader Gijs
[/one_third]

[one_third]

Wij horen Dominique erg tevreden over jullie en we zien zijn motivatie om te werken voor school toenemen nu hij bij jullie hwb volgt.  Dank voor jullie feedback over de inzet van Dominique, daar zijn we blij mee!

Moeder Dominique

 

Mika kwam enthousiast thuis vanmiddag.

Moeder Mika

 

He Tim, voor bio heb ik een 8,2 gehaald, sta nu geen onvoldoende meer! 😀

Jami

 

Onverwacht SO maar toch een 8 gehaald voor mijn wiskunde. Super chill.

Roza

[/one_third]

[one_third_last]

Zico is zeer tevreden over jullie begeleiding. Voor Zico zijn het gevoel en de sfeer belangrijk, die bij jullie ook prima zijn.

Vader Zico

 

He Michiel, ik heb een 8,3 voor m'n Geschiedenis, super blij!!!

Stefanie

 

Ik heb de indruk dat hij met veel minder tegenzin zowel naar school als naar jullie gaat. Wij merken tevens dat hij steeds meer zelfvertrouwen krijgt.

Moeder Ottavio

 

Wij zijn erg blij met jullie persoonlijke doch professionele aanpak, mijn zonen hebben hier echt veel baat bij. Dank hiervoor!

Moeder Wiebe en Joris

[/one_third_last]

Meer berichten

 • De geboorte van Amsterdam Bijdeles

  Het is een feit! Westwijs Huiswerkbegeleiding is vanaf nu Amsterdam Bijdeles. Westwijs begon acht jaar geleden met vier gemotiveerde studenten, waaronder de huidige eigenaren Lotte en Eva. Zij zetten een bijbaan om in een eigen bedrijf. Het werd een bedrijf met een missie: om huiswerkbegeleiding betaalbaar en toegankelijk te maken voor heel West. Al die […]

 • Het plezier en de groeimindset

  Geschreven door Isaya Wullings, Tim Koning en Bart Heuvingh. Een column voor Haarlem Bijdeles. We openen graag met twee alinea’s uit een artikel van de Correspondent van Lynn Berger, 4 augustus 2020. ”En er is het kind. Niet lang nadat ik Whiplash had gezien, leerde ze lopen. Avond aan avond bekeek ik haar terwijl ze aan […]

 • De kracht van begeleiding op maat

  De afgelopen weken heb ik (Karlijn) tijd gehad om de leerlingen die ik begeleid bij het maken van huiswerk en het voorbereiden voor toetsen beter te leren kennen. Vrij snel werd mij duidelijk hoe groot de verschillen tussen de leerlingen zijn: de een maakt graag een praatje, terwijl de ander liever zelfstandig aan het werk […]

 • Faalangst

  Door Tim Koning Faalangst, wie kent het tegenwoordig niet? Net zoals ‘dyslexie’ en ‘concentratieproblemen’, is faalangst een veelgehoorde verklaring wanneer een leerling moeite heeft met school. Als huiswerkbegeleider en psycholoog in opleiding kom ik in aanraking met faalangst in de praktijk en met de wetenschap erachter. Graag deel ik een aantal inzichten over faalangst met […]

 • Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

  Het maken van fouten als onderdeel van succes

  De mindset van ieder persoon is anders en ook afhankelijk van vele factoren, denk bijvoorbeeld aan het weer, een vakantie, je werk maar ook je vrienden of relatie. Binnen elk van deze domeinen kan de mindset anders zijn. Desalniettemin kan de mindset onderverdeeld worden in twee categorieën: een statische mindset en een groeimindset. Deze twee […]

Onze waarderingen

 • Moeder van Hylke Onze zoon heeft bij de huiswerkbegeleiding een plek gevonden waar hij zich kan concentreren op zijn huiswerk. Hij krijgt hulp op maat wanneer hij daarom vraagt (en ook wanneer hij daar niet om vraagt).
 • Moeder van Defne Wij vinden de huiswerkbegeleiding heel fijn, het heeft mijn kind veel geholpen. De begeleiders zijn goed, want ze kunnen met ieder vak helpen wanneer het nodig is. Zeker een aanrader!
 • Moeder van Floris Mede op advies van de huiswerkbegeleiding is Floris dit jaar naar een andere school gegaan, voor meer structuur en duidelijker huiswerk. Zo kan hij straks verder zónder huiswerkbegeleiding. Dat zou het doel van elk huiswerkbegeleidingsinstituut moeten zijn.
Bekijk alle referenties